Forum 1F(u) XII LO
Mężczyzna w 7,7%
Juz widze jak nasza BARDZO zorganizowana klasa zrobi jakas wycieczke
Ostatnio edytowany przez Wariat (2007-11-03 17:05:20)
ja wierze jednak ze obóz integracyjny to nie był nasz ostatni wyjazd i moze uda nam sie cos kiedys zorganizowac:)- chocby jakas jednodnoiwa wycieczke;miejmy nadzieje ze jelonek sie zgodzi na jakies wycieczki jeszcze:)
wiesz co Wariat jak mozesz miec watpliwosci ze nasza klasa jest niezorganizowana ;p chociaz tego do konca rzeczywiscie jeszcze nie wiadomo bo chyba nie bylo okazji zebysmy sie wykazali=D no zobaczymy ;]
a i jeszcze takie pytanie mam gdzie to idziemy w czwartek na polskim?? bo jakos tak mi sie zapomnialo ;p
Ostatnio edytowany przez Sarena^^ (2007-11-04 13:17:57)
Mężczyzna w 7,7%
Znam z doświadczenia... W gim nam tez powiedziala ze znami nigdy wiecej nigdzie nie pojdziei wiecie co? Nigdy wiecej niegdzie nie pojechalismy przez cale 3 lata. A tez ludzie mowili ee tam " zoorganizujemy sie " .
Myśle, że jakakolwiek wycieczka (nawet po obozie...) nie byłaby większym problemem, gdybyśmy my pokazali pani J. , że umiemy sie zorganizować. Wystarczy wymyslić jakieś fajne miejsce, jeśli trzeba bedzie coś płacić to ja moge zebrać kase i wtedy jakaś osoba idzie przedstawić pomysł...i wtedy sie zobaczy
a jak bedziemy tylko dyskutować...samo sie nie zrobi ;p
Tez mam nadzieje ze gdzies wyjedziemy, ale wystarczy ze sobie przypomne moja poprzednia klase i jej przezajebista organizacje ;] przez 3 lata nie bylismy nigdzie dluzej niz dwa dni, przecz trzy lata byly tylko 3 takie wycieczki dwudniowe:/